Kleuradvies of kleurenanalyse

Het kleuradvies gaat uit van 4 basisseizoenen: lentetype, zomertype, herfsttype en wintertype. Per seizoen zijn er ook 3 subtypes. Dit geeft een meer gedetailleerd kleurenpallet van iemans topkleuren.

De 12 subtypes zijn: koele, gedempte en lichte zomer, koele, heldere en diepe winter, warme heldere en lichte lente en warme gedempte en diepe herfst.

Het kleuradvies is gebaseerd op de natuurlijke ondertoon van uw huid, ogen en haren.

Duurtijd van de kleurenanalyse is 1.5u tot 2u per persoon.

Wat kunt u concreet verwachten?

Bij het intake gesprek worden de verschillende types uitgelegd. De kleureigenschappen worden eveneens onder de loep genomen. Vervolgens worden de kleurendoeken gelegd en zal u zelf kunnen waarnemen welke kleuren u het meest verjongen. Aansluitend is er een make up sessie in uw juiste kleuren. De voor en na foto is een leuke herinnering die u na de sessie krijgt toegestuurd.

Stijl en kleur heeft ook uit eigen atelier haarstalenkaarten en kleurenpaspoorten ter beschikking.

Het kleurenpaspoort bevat 48 uitneembare ‘stoffen’ kleurenstalen. De kleurenpaspoorten zijn per subtype vervaardigd, zodat u zoveel mogelijk topkleuren meekrijgt in uw persoonlijk paspoort.

De haarstalenkaarten zijn voorzien van 5 haarextensies. U kunt zo bij de kapper de juiste kleur tonen.

Bent u op zoek naar een nieuwe bril? Dan heeft u meteen ook dit advies mee op zak!

Geen twijfels meer over de juiste kleuren in uw huidige mak up, want Carine zal ook deze met u uitdiepen. U mag dus zeker uw eigen make up meebrengen om te sorteren.

Hoofddeksels en juwelen worden eveneens besproken, zodat u frisser, jonger en optimaal kan stralen !

Als kers op de taart is Stijl en kleur eveneens bereid om met u te gaan shoppen om samen een geschikte garderobe samen te stellen als personal shopping-assistant.

Kleuradvies voor haarkleur, brilmontuur, kleding, make-up en juwelen.

Dat is wat Carine Vandenwaeyenberg in haar praktijk te Diest, Kaggevinne doet.  Het kleuradvies is voor dames, heren, tieners en kids (vanaf 6 à 7 jaar) mogelijk.  De kleuranalyse kan ook op verplaatsing gegeven worden in de vorm van een home party en voor bedrijven in de vorm van een workshop.  De workshops zijn een leuke teambuilding activiteit.  De home party’s zijn een gezellig avondje uit en de gastvrouw ontvangt ook een gastvrouwgeschenk.  De kleurenpaspoorten en stijlpaspoorten, evenals kleurensleutelhangers kunnen vrijblijvend ter plaatse worden aangeschaft.  Bij een kleuradvies of seizoensanalyse in de Bredestraat 169 te Diest, zit dit inbegrepen.  De vier seizoenstypes namelijk winter, herfst, zomer en lente zijn ook nog is onderverdeeld in 3 subtypes en dit om iemands topkleuren te kennen uit het seizoenspalet.  Zo is er het subtype : lichte lente, warme lente, heldere lente, diepe herfst, warme herfst, gedempte herfst, diepe winter, heldere winter, koele winter, koele zomer, gedempte zomer, lichte zomer.  De haarkleuren worden aanbevolen door middel van haarextensies.  De make-up wordt aangebracht in de juiste kleuren volgens de analyse.  De macquillage waar Carine mee werkt is van het merk Golden Rose, is Turkse productie en prijs-kwaliteit zeer goed.  De make up produkten zijn opgedeeld in flyers per seizoenstype.  De hoofddeksels en brilmonturen dienen ook het kleurenpaspoort of kleurenboekje of kleurenstalenkaart te volgen.

 

 

 

Mooie mensen nog mooier maken, is het MOTTO van Carine