Kleur en stijladvies door stijl&kleur

Om een totale make-over te bekomen kunt u best even de tijd nemen om ons kleur en stijladvies even door te nemen. We beginnen met het kleuradvies:

Kleuradvies

Het kleuradvies gaat uit van 4 basisseizoenen : lente, zomer, herfst en winter. Per seizoen zijn er ook 3 subtypes te bepalen. Dit geeft een meer gedetailleerd kleurenpallet van iemands topkleuren. De 12 subtypes zijn: koele, gedempte en lichte zomer, koele, heldere en diepe winter, warme heldere en lichte lente en warme, gedempte en diepe herfst. De kleurenanalyse is gebaseerd op de natuurlijke ondertoon van uw huid, ogen en haren. Duurtijd van de kleuranalyse is 1.5u tot 2 u per persoon.
Kleur en stijladvies, kleuradvies
kleurenanalyse, kleuradvies

Wat kunt u concreet verwachten?

Bij het intake gesprek worden de verschillende types uitgelegd. De kleureigenschappen worden eveneens onder de loep genomen. Vervolgens worden de kleurendoeken gelegd en zal u zelf kunnen waarnemen welke kleuren u het meest verjongen. Aansluitend is er een make up sessie in uw juiste kleuren. De voor en na foto is een leuke herinnering die u na de sessie krijgt toegestuurd. Stijl en kleur heeft ook uit eigen atelier haarstalenkaarten en kleurenpaspoorten ter beschikking. Het kleurenpaspoort bevat 48 uitneembare ‘stoffen’ kleurenstalen. De kleurenpaspoorten zijn per subtype vervaardigd, zodat u zoveel mogelijk topkleuren meekrijgt in uw persoonlijk paspoort. De haarstalenkaarten zijn voorzien van 5 haarextensies. U kunt zo bij de kapper de juiste kleur tonen. U ontvangt ook een gepersonaliseerd make-up paspoort. Bent u op zoek naar een nieuwe bril? Dan heeft u meteen ook dit advies mee op zak! Geen twijfels meer over de juiste kleuren in uw huidige make-up, want Carine zal ook deze met u uitdiepen. U mag dus zeker uw eigen make up meebrengen om te sorteren. Hoofddeksels en juwelen worden eveneens besproken, zodat u frisser, jonger en optimaal kan stralen ! Als kers op de taart is Stijl en kleur eveneens bereid om met u te gaan shoppen om samen een geschikte garderobe samen te stellen als personal shopping-assistant.

Stijladvies

Het stijladvies gaat uit voor dames van 7 figuurtypes en voor heren van 4 figuurtypes. Dames kunnen een A, V, H, X, 8, Peer of Appel zijn. Heren kunnen een Recht, Atletisch, Ovaal of Rond type zijn. De dames worden geadviseerd om er zo ‘zandloper of 8’ mogelijk uit te zien. Heren kunnen dan weer de optische illusie creëren om zo ‘atletisch’ mogelijk te ogen. Heeft u een te groot of te klein gestalte, dan kunnen ook hier verschillende oplossingen voor geboden worden. Minzones camoufleren, pluspunten accentueren is een standaard in het vak van de styliste. Er wordt ook geoefend met diverse belijningen, stoffen, prints en kleuren. U kunt met het stijladvies nog meer gaan stralen, langer en slanker lijken of korter en voller. Als men de buitenkant optimaliseert, groeit de binnenkant mee !

MOOIE MENSEN NOG MOOIER MAKEN, IS HET MOTTO VAN CARINE VANDENWAEYENBERG !

Aansluitend ontvangt u uiteraard een persoonlijk stijlboek en daarin worden alle foto’s van kleding en accessoires ook aangevinkt. Uw gelaatsvorm wordt bepaald aan de hand van 10 types namelijk : vierkant, rond, ovaal, ruit, omgekeerde driehoek, langwerpig, peer, hart, diamant en rechthoek. Om uw gelaatsvorm zo ovaal mogelijk te maken, gaan we brilmontuur en kapselsnit afstemmen. Zo bespreken we ook voor de dames juwelen en blusher, want ook hiermee kunt u de gelaatsvorm manipuleren. Zelfs sjaals knopen is verweven in het stijladvies, kortom ALLE ‘TIPS AND TRICKS’ van top tot teen. De stijlsessie duurt 1.5 tot 2 u per persoon en kan volledig in privésfeer opgenomen worden, indien u dat wenst. Groepssessies kunnen plaatsvinden bij u thuis in de vorm van een home party of in de praktijk te Diest tot en met 6 personen. De praktijk is toegankelijk voor mindervaliden. Carine bespreekt zeer graag met u hoe u bepaalde ‘miskopen’ kunt vermijden. U mag dus zeker enkele stuks mee naar de analyse brengen.

Tarieven kleurenanalyse dames

Kleurenanalyse
99 euro (duur: ongeveer 2 uur)
Kleurenpaspoort
Inclusief

Tarieven kleurenanalyse heren

Kleurenanalyse
69 euro (duur: ongeveer 1.5 uur)
Kleurenpaspoort
Inclusief

Tarieven kleurenanalyse tieners

Kleurenanalyse
60 euro (duur: ongeveer 2 uur)
Kleurensleutelhanger
Inclusief

Tarieven kleurenanalyse kids

Kleurenanalyse
50 euro (duur: ongeveer 1 uur)
Kleurensleutelhanger
Inclusief

Tarieven Stijlanalyse dames

Stijlanalyse
99 euro (duur: ongeveer 2 uur)
Stijlboek
Inclusief

Tarieven Stijlanalyse heren

Stijlanalyse
69 euro (duur: ongeveer 1.5 uur)
Stijlboek
Inclusief

Tarieven Stijlanalyse tieners

Stijlanalyse
60 euro (duur: ongeveer 1.5 uur)
Stijlboek
Inclusief

Uitgebreide kleur- en stijladvies dames             PROMO

Kleur- en stijladvies samen
189 euro (duur: ongeveer 4 uur)
Kleur- en stijlpaspoort
Inclusief
Motiveer eveneens enkele vriendinnen aan nevenstaande groepstarieven:
De 2e persoon betaalt 179 euro. De 3e persoon betaalt 169 euro. De 4e persoon betaalt 159 euro

Uitgebreide kleur- en stijladvies heren             PROMO

Kleur- en stijladvies samen
129 euro (duur: ongeveer 3 uur)
Kleur- en stijlpaspoort
Inclusief

Uitgebreide kleur- en stijladvies tieners          PROMO

Kleur- en stijladvies samen
120 euro (duur: ongeveer 3 uur)
Kleurensleutelhanger en stijlboek
Inclusief
Voor meer info of een afspraak =>Klik hier
error: Afbeelding en inhoud is beschermd !!