Nagelstudio

Wat u kan verwachten, is een ‘full service’ nagelstudio, met een professionele nagelverzorging. Gediplomeerde nagelstyliste Carine Vandenwaeyenberg verwelkomt u in een aangename omgeving. De service bestaat uit nagelverlengingen, verstevigingen, nail-art, kortom designnagels in gel.

Carine werkt met de opbouwgels van Light Elegance en de kleurengels van IBD.

nl-1
nl-3

Light Elegance biedt een uitgebreid gamma aan bouwgels vervaardigd uit hoogstaande materialen. Daarnaast is er een ruime keuze aan kleuren- en glittergels met spectaculaire dekking.

Optimale hechting zonder enige verkleuring en stevig.

Plaatsen nieuwe set gelnagels :

Bij deze behandeling worden de nagels langer gemaakt. Er worden in de meeste gevallen nagels verlengd door sjablonen op de vingertop te plaatsen. Na het aanbrengen van de bonder wordt er een geurloze gel op de nagels aangebracht en de gel wordt uitgehard in een UV lamp. Na het uitharden in de lamp, worden de sjablonen verwijderd en worden de tips in vorm gevijld, zodat er geen verschil meer te zien is met uw natuurlijke nagel. Dan wordt er ofwel een witte of gekleurde rand aangebracht op de tip of men opteert om volledige nagel in kleurengel te hebben.

nl-4
nl-6

Na het uitharden van deze laag, wordt er nogmaals een laagje gel aangebracht en uitgehard. De nagels worden op maat gemaakt en dus nogmaals in model gevijld. Dan volgt er nog een glansgel om het geheel te doen schitteren. Bij witte tips of french manicure kan men als finishing touch nog extra opteren voor een laagje ‘wet look’ of ‘UV block’ nagellak. Deze UV block gaat vergeling van de witte tip vermijden.

Vervolgens brengt Carine de nagelriemolie aan en sluit ze de behandeling af met een voedende en hydraterende handcréme.

Bijwerken gelnagels :

Om de nagels in goede conditie te houden, moeten ze na ongeveer 3 weken worden bijgewerkt.

Bij deze behandeling wordt de voorgaande laag kleurengel verwijderd en wordt er een nieuwe laag gel aangebracht. U kunt per bijwerking telkens een nieuwe kleur kiezen of opteren om een strass of sticker erbij te plaatsen.

Ruime keuze aan voorbeelden van designnagels of nail art.

Verzorgde nagels zijn ook uw visitekaartje !

Stijl & kleur werkt enkel op afspraak. Maak uw afspraak telefonisch op 0496-22 22 92 of via mail : info@stijlenkleur.be of via ons contactformulier.

nl-7
nl-8
error: Afbeelding en inhoud is beschermd !!