Pelsen kraag: Omdat de pels onmisbaar is dit seizoen maar sommige mensen juist een kleine toets pels wensen aan te brengen, voor die personen is dit het beste alternatief. Heel mooi accessoir voor op de kraag van een mantel  of op een lederen vestje.

De Cape of stola: Deze worden gedragen in ‘t begin van ‘ t seizoen (voor de mantel of de poncho). De cape is heel chic en beschikbaar in verschillende vormen en lengtes. Gemakkelijk, gezellig en zacht is de stola onweerstaanbaar voor zowel een minimalistische- als een verfijnde look.

De poncho: De poncho vervangt de mantel: ideaal om de schouders warm te houden en toch een vrij gevoel te geven . De poncho bestaat in verschillende kleuren met of zonder franjes en in XXL versie. Voor een origineel effect is de poncho ook beschikbaar met kap en in pels.

Lederen handtassen: Dit seizoen gaan we voor lederen handtassen. We kiezen voor goud – of zilverkleurige handtassen met lange lederen riemen of met een ketting. Deze geven zelf over dag een mooie uitstraling. De eenkleurige handtassen zijn enorm in evenals de funcky handtassen met ruwe onbewerkte materialen of dierenprints. De handtas is een onmisbaar accessoir voor de actieve vrouw en moet dan ook praktisch zijn een “Glamour Touch” mag er ook wel zijn.

De Patchwork sjaal: Het wordt leuk deze winter met de verschillende patchwork sjaals in verschillende maten en kleuren. Een mengeling van motieven of een mozaïek versie alles kan en alles mag.

De handschoenen: De handschoen fijn en elegant dient niet alleen om de handen warm te houden maar ook voor het verfraaien van de kledij. Dit seizoen vinden we handschoenen in verschillende stijlen zowel kort als lang in het leder en met een beetje pels. Zijn ook beschikbaar in dierenprints, schotse prints, futuristisch, 70’s ( ook in verschillende kleuren) en ook “pied de poule” net als vorig seizoen.

De riemen: Dit seizoen wordt de riem veel gedragen over een oversize mantel of een dikke pull om zo de vrouwelijke vormen te kunnen benadrukken. Om de vrouwelijkheid van een kleedje te accentueren hebben wij gekozen voor een riem met grote gesp. Gemakkelijk te combineren met verschillende kledingstijlen en modellen is de riem onmisbaar.

error: Afbeelding en inhoud is beschermd !!