Huidanalyse Dermavisie

Inleiding

Onze kostbare huid in het aangezicht wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei invloeden die schadelijk kunnen zijn. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan zonneschade, stress of cosmetische huidproblemen. Deze kunnen tijdelijke en permanente huidproblemen veroorzaken.

Dankzij de Dermavisie huidanalyse, uitgevoerd door Stijl en kleur, kunnen deze problemen vroegtijdig worden opgespoord en behandeld.

Met de juiste behandeling kan uw huid optimaal worden hersteld. U voelt zich hierdoor beter in uw vel en u zal er ongetwijfeld jonger uitzien!

Verlaat het gevoel van ontgoocheling met alle potjes die niet doen wat ze beloven!

Waarom Dermavisie?

Wie wil er nu geen mooie en gladde huid met een frisse uitstraling tot gevolg?

Verborgen huidprobleempjes zijn niet met het blote oog waar te nemen. Dankzij een goede huidanalyse met Dermavisie kunnen zij opgespoord en opgelost worden.

Meestal koopt u de meest uiteenlopende producten in de winkel zonder te weten of deze wel geschikt zijn voor uw huidtype. U kan onmogelijk aan verzorging doen zonder doorgedreven huidanalyse, welke dankzij Stijl en Kleur en Dermavisie mogelijk worden gemaakt.

Tijdens de Dermavisie huidanalyse wordt u tevens persoonlijk uitgelegd hoe u uw huid goed kan verzorgen. De meest optimale producten worden u vrijblijvend aanbevolen.

banner

Consultatie

toestel

De Dermavisie huidanalyse wordt toegepast met behulp van een toestel dat speciaal ontwikkeld is om de huid veilig en doeltreffend door te lichten. U kan de analyse zelf duidelijk mee volgen en zien hoe uw huid werkelijk is. De Woodlampen, de spiegels en de vergrootglazen zorgen ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien. Door middel van SAM (Skin Analysis Magnifier) wordt er huidadvies op maat aangeboden.

Probleemhuid kan met succes worden behandeld. Denkt u hierbij aan acné, pigmentvorming, extreem droge of vette huid… Stijl en kleur maakt gebruik van de producten van Artistry die een optimale behandeling garanderen.

In eerste instantie worden er een aantal aspecten bekeken tijdens de analyse:

  • Droge plekken
  • Verstopte gebieden langs de neus
  • Beginnende rimpels
  • Vette T-zone
  • Vergrootte poriën

2

Een Dermavisie huidanalyse is een eerlijk advies, wat uitvoerig en persoonlijk met u wordt besproken. U wordt geadviseerd, hoe u bepaalde kenmerken die aan het licht kwamen, tijdens de analyse kan behandelen. Door de juiste producten op een efficiënte manier te gebruiken kunt u nu uw huid optimaal verzorgen en fantastische resultaten bereiken. Er kunnen eveneens producten uitgetest worden, zodat u de producten “ziet“ werken in en op uw huid! Hierdoor heeft u ook een onmiddellijke controle of het product geschikt is voor u, of het doet wat het belooft te doen. Het is voor iedereen een extra motivatie om dagdagelijks een “verzorgingsroutine“ met de producten van Artistry te blijven volgen.

Trouwens, voorkomen is beter dan genezen!

Follow-up

Samen met u wordt besproken wanneer er een follow-up dient te gebeuren (meestal na een zestal weken). Deze follow-up is nodig om de resultaten van uw verzorging te analyseren en eventueel bij te sturen. De follow-up is bovendien een gratis service van Stijl en kleur.

Tarieven Dermavisie huidanalyse

Huidanalyse
Follow-up
25 euro (duur: ongeveer 30 minuten)
Gratis

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Aarzel niet om Stijl en Kleur te contacteren:
0496/22 22 92 of via het contactformulier. Gun uzelf het beste en ga de uitdaging aan om van uzelf een tevreden en mooi persoon te maken!

error: Afbeelding en inhoud is beschermd !!