Homeparty’s

Homeparty’s zijn vooral gekend voor lingerie, huishoudproducten, juwelen en keukenbenodigdheden. Bent u op zoek naar een alternatief, ‘eens iets anders’ om met vrienden, collega’s, buren of familie samen te zijn?

In dat geval kunt u een homeparty kleuren- en/of stijlanalyse overwegen. Er is hier geen sprake van verplichte aankopen door uw gasten.

Zij kunnen genieten van een kleuradvies voor slechts 40 euro p.p. of van een stijladvies voor slechts 35 euro p.p.

Enige vereiste is dat u 4 personen (exclusief gastvrouw) kunt motiveren om er een gezellige avond of namiddag van te maken.

Een homeparty wordt regelmatig georganiseerd naar aanleiding van een vrijgezellenavond, jublieum, verjaardag home warming of pure gezelligheid. Dat is een super concept!

Als gastvrouw ontvangt u een geschenk. Bij een party op kleurenadvies, ontvangt u een kleurenpaspoort gratis. Bij een party op stijladvies, ontvangt u een stijlboek gratis. Bij een derde home party ontvangt u een uur gratis garderobeplanning.

Tijdens de homeparty’s van Stijl en kleur kunt u een volwaardige analyse van uw gasten verwachten. Na een algemene introductie wordt iedereen persoonlijk geanalyseerd, gevolgd door een make-up sessie of het doorlopen van het stijlboek.

Optioneel kunnen uw gasten een persoonlijk kleurenpaspoort, kleurensleutelhanger en/of een stijlboek aanschaffen. Kleurenpaspoort is € 35, kleurensleutelhanger € 10 en stijlboek € 25. Uiteraard is dit vrijblijvend maar heeft Carine Vandenwaeyenberg deze wel steeds mee op locatie.

Tarieven homeparty’s

Kleuradvies
Stijladvies
Minimaal aantal personen
Optioneel: persoonlijk kleurenpaspoort
Optioneel: persoonlijk stijlpaspoort
40 euro per persoon
35 euro per persoon
4 (exclusief gastvrouw)
35 euro per kleurenpaspoort
25 euro per stijlpaspoort
Vervoersonkosten tot 50 km
Vervoersonkosten van 50 tot 75 km
Vervoersonkosten van 75 tot 100 km
Vervoersonkosten vanaf 150 km
gratis
10 euro
20 euro
op aanvraag
home partys (1)
home partys (2)
home partys (3)
home partys (4)
home partys (5)
home partys (6)
home partys (7)
home partys (8)
06
05
error: Afbeelding en inhoud is beschermd !!