homeparty anti-rimpel

[rev_slider jeunesse]

 

 

Home party’s zijn vooral gekend voor lingerie, huishoudproducten, juwelen en keukenbenodigheden. Bent u op zoek naar een alternatief, ‘eens iets anders’ om met vrienden, collega’s, buren of familie samen te zijn ?

In dat geval kunt u een home party ‘anti-rimpel’ overwegen. Er is hier geen sprake van verplichte aankopen door uw gasten.

Zij kunnen genieten van een huidanalyse voor slechts 25 €/pers inclusief een verzorging en anti-aging.

Consultatie

toestel

De Dermavisie huidanalyse wordt toegepast met behulp van een toestel dat speciaal ontwikkeld is om de huid veilig en doeltreffend door te lichten. U kan de analyse zelf duidelijk mee volgen en zien hoe uw huid werkelijk is. De Woodlampen, de spiegels en de vergrootglazen zorgen ervoor dat niets over het hoofd wordt gezien. Door middel van SAM (Skin Analysis Magnifier) wordt er huidadvies op maat aangeboden.

Probleemhuid kan met succes worden behandeld. Denkt u hierbij aan acné, pigmentvorming, extreem droge of vette huid… Stijl en kleur maakt gebruik van de producten van Jeunesse die een optimale behandeling garanderen.

In eerste instantie worden er een aantal aspecten bekeken tijdens de analyse:

  • Droge plekken
  • Verstopte gebieden langs de neus
  • Beginnende rimpels
  • Vette T-zone
  • Vergrootte poriën

2

Een Dermavisie huidanalyse is een eerlijk advies, wat uitvoerig en persoonlijk met u wordt besproken. U wordt geadviseerd, hoe u bepaalde kenmerken die aan het licht kwamen, tijdens de analyse kan behandelen. Door de juiste producten op een efficiënte manier te gebruiken kunt u nu uw huid optimaal verzorgen en fantastische resultaten bereiken. Er kunnen eveneens producten uitgetest worden, zodat u de producten “ziet“ werken in en op uw huid! Hierdoor heeft u ook een onmiddellijke controle of het product geschikt is voor u, of het doet wat het belooft te doen. Het is voor iedereen een extra motivatie om dagdagelijks een “verzorgingsroutine“ met de producten van Artistry te blijven volgen.

Trouwens, voorkomen is beter dan genezen!

Follow-up

Samen met u wordt besproken wanneer er een follow-up dient te gebeuren (meestal na een zestal weken). Deze follow-up is nodig om de resultaten van uw verzorging te analyseren en eventueel bij te sturen. De follow-up is bovendien een gratis service van Stijl en kleur.

Tarieven homeparty anti-rimpel

Huidanalyse + anti aging
Follow-up
25 euro (duur: ongeveer 30 minuten)
Gratis

Voorwaarden homeparty anti-rimpel

Enige vereiste is dat u 5 personen (exclusief de gastvrouw) kunt motiveren om er een gezellige avond of namiddag van te maken.

Een home party wordt regelmatig georganiseerd naar aanleiding van een vrijgezellenavond, jubileum, verjaardag, home warming of pure gezelligheid. Dit is een super concept !

Als gastvrouw ontvangt u een geschenk. Bij een party ‘anti-rimpel’, ontvangt u een pakket anti-aging (Instantly Ageless) gratis.

Tijdens de home party’s van Stijl & kleur kunt u een volwaardige analyse van uw gasten verwachten.

Na een algemene introductie wordt iedereen persoonlijk geanalyseerd, gevolgd door een verzorgingssessie en het aanbrengen van anti-aging.

Optioneel kunnen uw gasten een persoonlijk geadviseerd product of anti-aging aanschaffen. Dit laatste heeft u al voor 5 euro.

Uiteraard is dit vrijblijvend maar heeft Carine Vandenwaeyenberg deze wel steeds mee op locatie.

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Aarzel niet om Stijl en Kleur te contacteren:
0496/22 22 92 of via het contactformulier. Gun uzelf het beste en ga de uitdaging aan om van uzelf een tevreden en mooi persoon te maken!

5 pipetjes instantly agelessVermindert fijne rimpels en lijntjes binnen enkele minuten!!

  • Verfijnt de poriestructuur
  • Laat donkere rimpels en zwelling onder de ogen verdwijnen
  • Creëert een egale huidtextuur
  • Ideaal voor kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, fronsrimpel, bovenlip, decolleté

BESTEL AGELESS INSTANTLY HIER 4+1 GRATIS

error: Afbeelding en inhoud is beschermd !!