Biografie Carine

Ik ben geboren op 17 november 1973 en opgegroeid te Aarschot. Al snel bleek ik een passie te hebben voor mode en toonde ik interesse in een brede waaier van kledingstijlen.

Als kleuter waren kleuren voor al werkinstrumenten. Kleurpotloden en kleurboeken vormden mijn hoofdbezigheid. Barbie’s werden constant in een nieuwe outfit gestoken. Steeds volgde ik de nieuwe trends op de voet en gaf ik op jonge leeftijd al kleding- en stijladvies aan vriendinnen en familie om te voorkomen dat zij foute aankopen zouden doen.Carine Vandenwaeyenberg kleuradvies

Ik volgde een opleiding op de catwalk en liep diverse modeshows voor gekende winkels en modemerken. Ik werd ook regelmatig gevraagd voor fotoshoots, maar dat was voor mij geen prioriteit.

Ik ben opgegroeid in een zelfstandig milieu. Mijn ouders hadden een goed draaiende doe-het-zelf zaak. Na afgestudeerd te zijn in de richting secretariaat talen en toerisme werd Carine o.a. kantoorhoofd van een gekend interimkantoor en werkte ik als chief hostess. Na drie jaar interimwezen besloot ik op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Mijn droom was om van mijn passie mijn beroep te maken.

Het idee groeide om een een eigen zaak te starten, een hostessenbureau. Models-inc groeide uit tot een vaste waarde binnen het ‘wereldje’ met zelfs 130 medewerkers waarop beroep kon worden gedaan om opdrachten tot een goed einde te brengen.

10 jaar geleden was het tijd om stilaan een ander doel te bereiken op professioneel vlak. Ik volgde een privécursus kleurenconsulente en styliste. Bedoeling was om dit te combineren met het hostessenbureau, maar deze intentie was niet langer haalbaar. Stijl & kleur bleek al snel een groot succes te worden en de reservaties bleven maar binnenstromen. Daarom besloot ik nieuwe eigenaars te zoeken voor het hostessenbureau zodat ik me volledig kon concentreren op Stijl en kleur. Ondertussen ben ik ook nagelstyliste sinds 2006 en kunt u tevens bij mij terecht om een huidanalyse te laten uitvoeren.

Stijl en kleur is mijn passie die het mogelijk maakt om andere mensen te helpen zich goed of beter in hun vel te voelen en dat zonder plastische chirurgie. Mooie mensen nog mooier maken is mijn motto!! Iedereen heeft iets moois om in de verf te zetten. En als we de buitenkant verfraaien, volgt het zelfbeeld aan de binnenkant automatisch.

Dit ontsnapte niet aan het oog van de media. Begin 2007 werd ik door Eyeworks gevraagd om kandidaten te zoeken voor het programma ‘Mooi Bloot’ op VTM. Later volgden dan nog in de weekendkranten ‘Het belang van Limburg en Gazet van Antwerpen’ 2 edities met interview en makeovers. Ook VT4 volgde in de rij media … voor het programma ‘Terug in je trouwkleren’ gaf ik aan bruidjes een kleurenanalyse.

Inmiddels werk ik ook samen met Bodyfashion Born om de lingerie voor klanten aan zeer scherpe prijzen aan te bieden.

Eind 2008 nam ik dan mijn intrek in een nieuwe praktijkruimte te Diest. In een gezellig ingerichte praktijk waar kleur -en stijlanalyses centraal staan, is het bovendien ook geschikt voor het geven van opleidingen of voor het ontvangen van grotere groepen. Met parking voor de deur zijn wij ook toegankelijk voor mindervaliden.

error: Afbeelding en inhoud is beschermd !!